We zijn verhuisd! Het nieuwe adres is Lange Voren 33 te Eersel (500 meter van de oude locatie af) op het industrieterrein.

Nieuwe medewerker: Sascha Menting

Hoi! Mijn naam is Sascha Menting en onlangs ben ik gestart bij Fysio Willem. In 2017 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut aan Fontys hogeschool te Eindhoven. Het laatste half jaar van mijn studie heb ik stage gelopen bij revalidatiecentrum Blixembosch, hier heb ik veel ervaring opgedaan met revalidatie van verschillende orthopedische en chronische pijnklachten. Daarna heb ik in twee verschillende praktijken gewerkt ter vervanging van de fysiotherapeuten. Ik heb erg veel zin om aan de slag te gaan en mensen verder te helpen. Fysiotherapie is voor mij verder kijken dan alleen de klacht. Samen met iemand werken om er zo snel mogelijk weer bovenop te komen, dat is het doel. Heb je vragen, stel ze gerust wie weet zie ik je snel in de praktijk.

Like This Page on Facebook

Fysio Willem start met maandelijkse blog vanaf 2018

Zoals gezegd zal fysio Willem vanaf 2018 een maandelijkse blog bij gaan houden. Houdt dus goed de nieuwspagina in de gaten en blijf zo op de hoogte van het laatste nieuws en belangrijke weetjes op het gebied van fysiotherapie en behandelmethoden.

Like This Page on Facebook