We zijn verhuisd! Het nieuwe adres is Lange Voren 33 te Eersel (500 meter van de oude locatie af) op het industrieterrein.

Extra Mededelingen mbt het Corona Virus

Wij zijn momenteel nog geopend, echter beperkt. Wat wil dit zeggen?
Wij behandelen alleen nog patienten die geen griepsverschijnselen en/of hoesten/benauwdheid vertonen!

Bent u een kwetsbare oudere waarbij het risico voor het Coronavirus groot is, blijf dan thuis. Deze behandelingen zullen ook niet doorgaan, tevens geldt dit voor de behandelingen aan huis.

Voor sporters in de praktijk is het helaas niet mogelijk om langs te komen.
Neem een eigen handdoek mee. Probeer zoveel mogelijk alleen te komen.

Bent u ziek maar heeft u wel vragen over uw klachten? Neem dan telefonisch contact op. Wij kunnen dan een telefonische / digitale afspraak plannen. Wij proberen onze praktijk zo schoon mogelijk te houden, door ons aan de richtlijnen van het RIVM te houden https://www.rivm.nl/coronavirus/covid-19.

Voor eventueel aanvullende maatregelen wordt het advies en/of de opdracht van het RIVM gevolgd.

Neemt u bij vragen contact op, dit kan per telefoon/app (0645393348) of via de website. We wensen u veel gezondheid toe.

Nieuwe medewerker: Sascha Menting

Hoi! Mijn naam is Sascha Menting en onlangs ben ik gestart bij Fysio Willem. In 2017 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut aan Fontys hogeschool te Eindhoven. Het laatste half jaar van mijn studie heb ik stage gelopen bij revalidatiecentrum Blixembosch, hier heb ik veel ervaring opgedaan met revalidatie van verschillende orthopedische en chronische pijnklachten. Daarna heb ik in twee verschillende praktijken gewerkt ter vervanging van de fysiotherapeuten. Ik heb erg veel zin om aan de slag te gaan en mensen verder te helpen. Fysiotherapie is voor mij verder kijken dan alleen de klacht. Samen met iemand werken om er zo snel mogelijk weer bovenop te komen, dat is het doel. Heb je vragen, stel ze gerust wie weet zie ik je snel in de praktijk.

Like This Page on Facebook

Fysio Willem start met maandelijkse blog vanaf 2018

Zoals gezegd zal fysio Willem vanaf 2018 een maandelijkse blog bij gaan houden. Houdt dus goed de nieuwspagina in de gaten en blijf zo op de hoogte van het laatste nieuws en belangrijke weetjes op het gebied van fysiotherapie en behandelmethoden.

Like This Page on Facebook