Onze praktijk

FysioWillem is een van de verschillende disciplines binnen Centre of Movement Eersel (Come). De expertise en de persoonlijke benadering vanuit FysioWillem in samenwerking met Daas podotherapie, Msc. Martius Osteopathie en Personal training Evolution & more zorgt ervoor dat de juiste krachten worden gebundeld. Waar jij als patiënt het beste op je plek bent, zodat je op de lange termijn stappen kunt maken.

FysioWillem heeft contracten met alle zorgverzekeraars, dit betekent dat u uw behandeling vergoedt krijgt mits u aanvullend verzekerd bent voor fysiotherapie.

Mensen met fysieke klachten kunnen gebruik maken van fysiotherapie. In het verleden hadden mensen hiervoor een verwijzing nodig van een huisarts of een specialist, dit is echter sinds 1 januari 2006 niet meer nodig. Mensen kunnen op eigen initiatief naar de fysiotherapeut. Deze zal dan beoordelen of de betreffende persoon ook in behandeling zal worden genomen.

Missie

FysioWillem staat voor persoonlijke en professionele zorg voor patiënten/sporters waarbij de vraag van de patiënt centraal staat. De balans tussen belasting en belastbaarheid is hierin leidend.

Visie

Het optimaliseren van de balans tussen de belasting en de belastbaarheid, gekeken naar ieder individu apart. Door middel van een goede samenwerking tussen de verschillende disciplines binnen de gezondheidszorg.