Samenwerking

Samenwerken is het belangrijkste wat er is binnen de zorg. Samen staan we sterker. Daarom werken we binnen Fysiowillem ook samen met verschillende disciplines zodat we altijd de beste kwaliteit voor onze patiënt kunnen bieden.

Daas Podotherapie

Tegenwoordig zijn er steeds meer partijen die adviseren bij voetklachten en die zolen aanmeten. Denk aan sport- en schoenwinkels. Hoewel de hulpmiddelen als prettig worden ervaren, veroorzaken ze vaak problemen hogerop in het lichaam.

Ons specialisme gaat verder dan het verhelpen van voetklachten. Ook voet gerelateerde rug- en knieklachten kunnen wij vaak voorkomen en verhelpen. Dat doen we door het complete bewegingsapparaat van het lichaam te beoordelen. Van daaruit wordt een therapie opgesteld, zo nodig met behulp van andere paramedici met wie we een prima samenwerking hebben.

Bezoek website

Evolution Personal Training

Sport is voor mij iets wat je kan delen met anderen, en wat is er nou mooier dan je motivatie, passie en doorzettingsvermogen over te mogen brengen op anderen. Sport is onlosmakelijk verbonden met onze huidige samenleving, en dat is iets moois.

In mijn beleving wordt er te veel gesport door mensen zonder dat ze weten wat ze doen. In de meeste sportscholen is de begeleiding onder de maat en worden mensen aan hun lot overgelaten. Dit zorgt er ook voor dat het grootste deel van de klanten geen binding heeft met een sportschool en daardoor ook snel niet meer komt of opzegt.

Sport is voor iedereen!

Dus wil je graag persoonlijke begeleiding en een goed advies? Wil jij ook graag de beste versie van jezelf bereiken? Neem dan nu contact met me op!

Bezoek website

Osteopathie Msc. Martius

Bij Osteopathie Msc. Martius mag u uitgaan van persoonlijke zorg gericht op het herstellend vermogen van uw lichaam en geest. De klachten waarmee men consulteert zijn zeer divers van aard. De osteopaat zal telkens weer de klacht vanuit een holistisch en geïntegreerd perspectief benaderen.

Bezoek website