Samenwerking

Samenwerken is het belangrijkste wat er is binnen de zorg. Samen staan we sterker. Daarom werken we binnen Fysiowillem ook samen met verschillende disciplines zodat we altijd de beste kwaliteit voor onze patiënt kunnen bieden.

RondOm Podotherapeuten

Zoveel mogelijk mensen zo lang mogelijk goed laten lopen.

Dat is waar het team van RondOm Podotherapeuten voor gaat en staat. We bereiken dat door samen te werken, zowel binnen ons team als daarbuiten. Van de samenwerking binnen COME met de fysiotherapeut, osteopaat en diëtist worden wij daarom heel enthousiast.

Bezoek website

Private Health

Welkom bij de meest exclusieve sportschool van de Kempen! Bij ons staat alles in teken van het individu. Ieder persoon is uniek en heeft dus een andere aanpak nodig. Wij werken daarom altijd in een privé setting waar persoonlijke begeleiding hoog in het vaandel staat. Of het nu in een personal training, groepstraining of coaching moment is.

Bezoek website

Osteopathie Msc. Martius

Bij Osteopathie Msc. Martius mag u uitgaan van persoonlijke zorg gericht op het herstellend vermogen van uw lichaam en geest. De klachten waarmee men consulteert zijn zeer divers van aard. De osteopaat zal telkens weer de klacht vanuit een holistisch en geïntegreerd perspectief benaderen.

Bezoek website