Door de verschillende samenwerkingsverbanden zorgt FysioWillem voor een goede nazorg en zullen de klachten na behoren worden opgelost en minder snel terugkeren.

Fysiotherapie

Fysiotherapie betekent letterlijk Bewegingstherapie. Dit houdt in dat de fysiotherapeut een specialist is op het gebied van bewegen. De fysiotherapie is gebaseerd op vijf grond motorische eigenschappen.

Meer over

Dry Needling

Deze vorm van therapie kan worden toegepast bij mensen met spierproblemen/verhardingen. Dit wordt in de literatuur omschreven als myofaciale triggerpoints.

Meer over

Oefentherapie

Bij deze vorm van therapie ga je met behulp van oefeningen aan de slag om bepaalde spiergroepen te trainen.

Meer over

Medical taping

Dit is een vorm van tapen waarbij gebruikt wordt gemaakt van een elastische tape. Dit heeft een andere werking dan de bekende “witte sporttape”. Op de sporttape zit namelijk geen rek.

Meer over

Hooikoorts

Ieder jaar speelt het weer op; hooikoorts. Medical Taping kan hierbij voor veel verlichting zorgen. Er zijn zelfs resultaten waarbij de hooikoorts volledig verdwijnt.

Meer over

Etalagebenen

De behandeling bij etalagebenen is erop gericht om de risicofactoren voor aderverkalking te verminderen en de problemen door de klachten

Meer over

Revalidatie

Na een operatie is het heel belangrijk om goed te revalideren. Er zijn tal van voorbeelden van mensen die te snel weer te veel gaan doen. Deze mensen worden vaak terug geroepen in het herstel na een operatie, of erger de klachten zijn teruggekomen of verergerd.

Meer over