Graag stellen voor aan de medewerkers van FysioWillem

Willem van der Aa

 

Ik ben Willem van der Aa, getrouwd en vader van drie kinderen. Ik heb gestudeerd aan de Internationale Hogeschool voor Fysiotherapie, Thim van der Laan te Nieuwegein.

Het analyseren van het menselijk lichaam heeft mijn interesse. Wat is de oorzaak van de klacht? Speelt het looppatroon hierbij een rol? Is er een aanwijsbare reden zoals een breuk of inscheuring van banden/spieren? of speelt stress een grote rol bij de uiteindelijke oorzaak van de klacht.

Ik richt me op de algemene klachten van de patiënt zoals rug en nekklachten, mijn specialisatie richt zich voornamelijk op de knie. Daarnaast ben ik ervaren met het revalideren van patiënten bij een nieuwe heup, knie of na een schouder operatie.

De sportwereld is voor mij zeer bekend terrein. Ik ben voorheen zeer actief geweest als voetballer. Daarna ben ik vijf jaar werkzaam geweest als verzorger/fysiotherapeut/hersteltrainer bij verschillende voetbalverenigingen (1ste klasse niveau KNVB). Door mijn ervaring en kennis op sportgebied weet ik wat er nodig is om na een blessure de sport weer zo snel mogelijk te hervatten.

Sascha Menting

 

Mijn naam is Sascha Menting en onlangs ben ik gestart bij Fysio Willem. In 2017 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut aan Fontys hogeschool te Eindhoven. Het laatste half jaar van mijn studie heb ik stage gelopen bij revalidatiecentrum Blixembosch, hier heb ik veel ervaring opgedaan met revalidatie van verschillende orthopedische en chronische pijnklachten.

Daarna heb ik in twee verschillende praktijken gewerkt ter vervanging van de fysiotherapeuten. Ik heb erg veel zin om aan de slag te gaan en mensen verder te helpen. Fysiotherapie is voor mij verder kijken dan alleen de klacht. Samen met iemand werken om er zo snel mogelijk weer bovenop te komen, dat is het doel. Heb je vragen, stel ze gerust wie weet zie ik je snel in de praktijk.