De algemeen fysiotherapeut behandelt mensen met klachten aan het bewegingsapparaat. Hij of zij is de specialist op het gebied van het menselijk bewegen.

Vergoeding zorgverzekeraars

FysioWillem heeft met alle zorgverzekeraars contracten afgesloten. Dit wil zeggen dat als u een aanvullende fysiotherapieverzekering, u de behandelingen vergoed krijgt.

Let op de hoogte van het aantal vergoedde behandeling is verschillend. FysioWillem kan u hierin helpen door dit voor u te controleren.

Vergoeding voor kinderen t/m 17 jaar

Voor kinderen (t/m 17j) geldt dat de vergoeding valt onder het basispakket. Dat betekent dat zij 9 behandelingen vergoed krijgen en daar indien nodig (dit beslist de therapeut) nog 9 extra vergoed krijgen.

Vergoeding voor mensen met een chronische indicatie

Voor mensen met een chronische indicatie geldt dat zij vanaf de 21ste behandeling alles vergoed krijgen vanuit de basisverzekering. Een chronische indicatie krijgt u vaak na een ingreep door een orthopeed. Denk hierbij aan een nieuwe knie, heup of voorste kruisband.

De chronische lijst staat hier weergegeven. Voor meer informatie hierover kunt u terecht bij FysioWillem of de zorgverzekeraar.